Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ.κ. Χρυσόστομος Γ’ κατέθεσε δάφνινο στεφάνι στην προτομή του Πυράρχου Κωνσταντίνου Καστρή όπου βρίσκεται στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Γυθείου και τέλεσε με τον πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως αρχιμανδρίτη π. Συμεών Λαμπρινάκο τρισάγιο δέηση στη μνήμη του αδικοχαμένου Πυράρχου Κωνσταντίνου Καστρή. 

Λόγω της ενάρξεως της αντιπυρικής περιόδου ακολούθησε αγιασμός. 

Μετά τον αγιασμό, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γυθείου κ. Χριστόδουλος Παπαμιχαήλ έλαβε το λόγο και ευχαρίστησε εκ μέρους της Υπηρεσίας τον Σεβασμιωτάτο Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσόστομο, για την επίσκεψή του και αναφέρθηκε στην άριστη αντιμετώπιση της Υπηρεσίας σε συμβάντα.  Και το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προσέφερε στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μάνης κ.κ. Χρυσόστομο ένα πυροσβεστικό καπέλο, ενώ ο Σεβασμιώτατος ανέφερε ότι: “στο μικρό κρύπτεται πάντα το μέγα”. 

Ο Σεβασμίωτατος Μητροπολίτης Μάνης κ.κ. Χρυσόστομος αναφέρθηκε στην ομιλία του για το δώρο του Θεού που είναι η κτίση εν συνθέσει με την ύπαρξη της πανίδας και της χλωρίδας που συνθέτουν την ομορφιά της φύσης. Έτσι το έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έχει ιδιαίτερο και σημαντικό ρόλο στη ζωή του ανθρώπου και στη φύση. 

Εν συνεχεία, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ.κ. Χρυσόστομος προσέφερε στο προσωπικό ως ευλογία μια εικόνα της Παναγίας.

Η σεμνή αυτή εκδήλωση έκλεισε με συνέντευξη που έδωσαν στο ΜΑΝΙΝΕWS και στον Γιώργο Δημακόγιαννη ο Διοικητής κ. Χριστόδουλος Παπαμιχαήλ και ο Υποδιοικητής κ. Κωνσταντίνος Γραφάκος. 

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ:

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC  

SONY DSC