Το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης οργανώνει εκδήλωση στην οποία ο διακεκριμένος Λάκωνας βαρύτονος, κ. Λούης Μανίκας, θα δώσει διάλεξη με θέμα «Η Τεχνική της Αναπνοής και της Φωνής ως συντελεστής επιτυχούς επικοινωνίας και εργαλείο μετάδοσης της γνώσης».

Το περιεχόμενο της διάλεξης απευθύνεται, τόσο σε νεανικό κοινό (σπουδαστές, εργαζόμενη νεολαία, υποψήφιους επαγγελματίες κ.α.), όσο και στο ώριμο, κοινωνικά και εργασιακά, κοινό.

Μετά την θεωρητική ανάπτυξη του θέματος, θα ακολουθήσουν πρακτικά παραδείγματα και θα δοθούν διευκρινιστικές απαντήσεις σε τυχόν ερωτήματα που θα τεθούν.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Απριλίου και ώρα 7:00 μμ στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Σπάρτης (ισόγειο Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σπάρτης).

Η παρακολούθηση της εκδήλωσης είναι ελεύθερη για όλους.

Η εκδήλωση οργανώνεται μετά από προσφορά του κ. Μανίκα -αφιλοκερδώς- στην αγαπημένη του πόλη της Σπάρτης, καθώς ο γνωστός βαρύτονος έχει δεσμούς με την περιοχή και συγγενικούς με το Παρόρι.

Για την συμμετοχή στην διάλεξη, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν έως την Παρασκευή 20 Απριλίου 2018 στο τηλέφωνο 27310 21192  ή αποστέλλουν email στο npp.sparti@gmail.com.