Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε  την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου στο Leonidas Palace η χοροεσπερίδα καθώς και η κοπή της βασιλόπιτας της ΕΠΣ Λακωνίας .

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και έδωσαν χαιρετισμό ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας κ. Τάκης Καρράς, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, ο βουλευτής κ. Αθανάσιος Δαβάκης, η Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε Λακωνίας κ. Αδαμαντία Τζανετέα, ο εκπρόσωπος του Δήμου Σπάρτης κ. Μιχάλης Γκουβούσης , ο εκπρόσωπος του Δήμου Ανατολικής Μάνης κ. Κουμεντάκος Αντώνης, ο Πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ κ. Κουκάκης Σταύρος, καθώς και  κ. Αριστέα μέλος του Δ.Σ.της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Τις ομιλίες άνοιξε η καθηγήτρια φιλολογίας Μεταξία Παπαστόλου που παρουσίασε την ιστορία του ποδοσφαίρου από την αρχαία Σπάρτης έως σήμερα. Εκτός από όλα τα μέλη της ΕΠΣ Λακωνίας, και τα πολλά στελέχη των ομάδων των τοπικών κατηγοριών της Λακωνίας, υπήρχε και άρωμα Football League με τον συμπατριώτη μας Πρόεδρο κ. Λεουτσάκο, και τους Νικόλαρο, Συνοδινό και Γράφα να εκπροσωπούν την Σπάρτη.

Καλεσμένος για το ψυχαγωγικό μέρος της βραδιάς ήταν ο γνωστός Κρητικός τραγουδιστής Μανώλης Κονταρός, ο οποίος και δέχθηκε τιμητική πλακέτα από τον πρόεδρο της ΕΠΣ κ. Τάκη Καρρά, για την προσφορά του στον πολιτισμό και τον αθλητισμό.

ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΒΙΝΤΕΟ (Β’ ΜΕΡΟΣ), ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ