Ημερίδα με επίκενρο την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων διοργανώνει το εξειδικευμένο portal αυτοκίνητου www.autogreeknews.gr και η εταιρεία Feel Safe Insurance, στις 13-12-2017 στο ξενοδοχείο Airotel Stratoς Vassilikos 6-8 μ.μ.

Στις 3-12-2017, η κυρία Ζουλινάκη Στέλλα σύμβουλος ασφαλειών, ιδρύτρια της Feel Safe Insurance, σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και μέλος της ομάδας κοινωνικής δράσης «Hopeaholics», επισκέφτηκε το Γενικό Γραμματέα Συντονισμού του Υπουργείου Εσωτερικών Τζανέτο Φιλιππάκο, με σκοπό να ζητήσει την συμβολή του στην ημερίδα.

Σκοπός της παρουσίασης είναι η απόκτηση κυκλοφοριακής συνείδησης και η πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων. Τα τροχαία ευθύνονται για 2 εκατομμύρια τραυματίες, 350.000 ανάπηρους και 120.000 νεκρούς στην Ελλάδα τα τελευταία πενήντα χρόνια. Τα παραπάνω στατιστικά σοκάρουν και υπήρξαν η αφορμή για την πρωτοβουλία της επικείμενης ημερίδας που θέλει να ευαισθητοποίηση το ευρύ κοινό ενόψει μάλιστα της εξόδου των γιορτινών ημερών.

Ο κ. Φιλιππάκος, ανώτατος Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας και Τακτικός Καθηγητής στην Αστυνομική Ακαδημία ανταποκρίθηκε με ιδιαίτερη ευαισθησία στο κάλεσμα και συντόνισε την ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον αστυνομικό Διευθυντή Γιώργο Ελευθεράκη, Διευθυντή Διεύθυνσης Τροχαίας Αστυνόμευσης / ΑΕΑ, ο οποίος θα είναι και προσκεκλημένος εισηγητής.