Μια “συνέντευξη γνωριμίας” με τον ανερχόμενο ταλαντούχο τραγουδιστή του μανιάτικου και λαϊκού τραγουδιού Νίκο Αστρά. 

Γνωρίσαμε τον ταλαντούχο αυτό τραγουδιστή μέσα από τα δικά του τραγούδια που είχαν ως κύρια πηγή έμπνευσης την Αδούλωτη Μάνη, τα τοπία της, το ιδιαίτερο ανάγλυφό της, τους θρυλικούς πύργους της, τις μεγάλες ιστορικές προσωπικότητες, καί άλλα πολλά ιδιαίτερα σημαντικά στοιχεία της. 

Μέσα από αυτή τη “συνέντευξη γνωριμίας” με τον ανερχόμενο τραγουδιστή δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσει για τα πρώτα του βήματα στο μουσικό στερέωμα, το πηγαίο του ταλέντο, τις πρόσφατες εμφανίσεις του σε κέντρα διασκέδασης της περιοχής μας, τη συμμετοχή του στην εκπομπή “Κυριακή στο χωριό”, τη πρόσφατη συμμετοχή του στη συναυλία διαμαρτυρίας για την ανάρτηση των δασικών χαρτών στο “Θέατρο Καζάκος” στη Μηλέα της Μάνης, την ποίηση και άλλα πολλά ενδιαφέροντα θέματα.

Αξιοημείωτη είναι η τελευταία του μανιάτικη μουσική δημιουργία που φέρει τον τίτλο: “ΝΙΚΗ Η ΘΑΝΑΤΟΣ” -Λαϊκά Τραγούδια της Μάνης. Tραγούδια της Μάνης με μουσική του Νίκου Αστρά και στίχοι του Νίκου Αστρά, του Πέτρου Κασιδόκωστα(Ασπαλαθρός) και της συζύγου του Σταυρούλας Τσιριγώτη. Η μουσική αυτή δημιουργία διατίθεται από τον Εκδοτικό Οίκο “Αδούλωτη Μάνη” του Γιώργου Δημακόγιαννη(Αρεόπολη). 

Το εξώφυλλο της μουσικής αυτής δημιουργίας του:  

 

Γνωρίστε τον Νίκο Αστρά μέσα από τα τραγούδια του…

Μουσικές στιγμές στα γραφικά σοκάκια της Αρεόπολης…

SONY DSC