Δίχως σταματημό ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, συνεχίζει τις περιοδείες του στην Ελλάδα με σκοπό να ενημερώσει τους πολίτες για τις λύσεις που προτείνει στα προβλήματα της χώρας. Οι λύσεις αυτές είναι το πρόγραμμα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, του νέου κόμματος με Πρόεδρο τον Κυριάκο Βελόπουλο.

Ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κ.Βελόπουλος επισκέφτηκε στις 14 Νοεμβρίου 2016, ώρα 18:00 το Πνευματικό Κέντρο Σπάρτης, ‘ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΦΙΛΙΠΟΠΟΥΛΟΣ’, παρουσία πλήθους κόσμου. 

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ παρουσίασε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, την απάντηση στην κρίσιμη περίοδο που ζούμε…

Στην ομιλία του ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, μίλησε για την ανάπτυξη του Πρωτογενούς Τομέα, την αύξηση του πλούτου, τα Εθνικά Θέματα, την απεμπλοκή από το άρμα της Δύσης, που δεν προσφέρει τα αναμενόμενα στην Ελλάδα.

Όπως βλέπετε η ανταπόκριση των Συν-Ελλήνων ήταν συγκινητική. Πλήθος κόσμου με αγάπη για την Πατρίδα ήρθε να ακούσει το Πρόγραμμα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ και να δει τον ΚΥΡΙΑΚΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ που προσπαθεί να αφυπνίσει το λαό. Να του δείξει και αποδείξει πως υπάρχει εναλλακτική, υπάρχει λύση και είναι ελληνική. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ